Бiлi плаття

Білі плаття чудові...
 теплом покриті.

Білі плаття, щоб ніби прогнать журбу.
Білі пляття - красиво жити...
Білі пляття - щиро любити...

Білі пляття існують, для того, щоб їх бруднити...

Терпкий дощ,
             або
   келих п'янкого вина.

Білі плаття - найкращі у світі миті...

Для людини ця мить насолоди дана.


Рецензии