Метелик

Кольоровий,  різнобарвний
Метеличок  милий,  гарний,
Він  по  квіточках  літає,
Малих  діток  забавляє.

Вони  його  щиро  люблять,
Як  отримають -  голублять,
Та  ще  важко  їм  піймати,
Бо  уміє  він  кружляти.

Ось  Метелик  вмить  піднявся,
Мабуть,  дуже  налякався,
Із  очей  маляток  щез
Та  поринув  до  небес.

Не  журіться,  любі  діти,
Ви  ще  будете  радіти:
Кругом  квіточки  стоять
Й  Метелики  прилетять.
 23.06. 2013р., Київ


Рецензии