Холодна, небесна...

Холодна, небесна - ти п'єш вина...
Тікаєш, бо твоя  любов  зі  скла.
Збираєш  в  долоні  мої  думки,
Читаєш та робиш все навпаки...
Ні злості - образи,  слова обман,
Розсіюєш фрази - біжиш в туман.
Приходиш  жадана -- собі  береш,
Від мене кохання і просто йдеш.
Волію почути твій  голос  знов !
Примарна - хитка та твоя любов.
Кидаєш питання - рвеш почуття,
Гасиш бажання - топчеш в сміття!
Небесна, холодна, така  як  льод --
Блукаєш в повітрі, шукаєш пригод...
Обсипав всю зірками, тебе лиш, одну.
Божеволів, кохав... та просто йду!

Innes


Рецензии