моя смiлива дiвчинко
де сходить сонце, там зникатимуть сни на зорі.
ти чуєш, як сильно тріпоче пташиною, серце,
як рвуться нерви, як невблаганно душа горить?!
як туляться, наче малеча дрібненька, у зграйку
надії в твоїх долоньках /не опусти руки/
комусь кохання, можливо, гра чи прадавня байка...
для тебе сенс життя у суцвітті літер крихких.
моя смілива дівчинко, просто не обійдеться...
це твій тернистий шлях у небо сріблястих зірок.
чуєш, як сильно б'ється для нього, дівоче серце?!
не бійся назустріч зробити іще один крок...
Свидетельство о публикации №113062402796