Чого варта твоя усмiшка?

 Найочікуваніше свято, коли вся родина збирається за столом,
коли не потрібні жодні подарунки. І лише твоя присутність,
твоє ніжне слово, зможе розпалити вогонь у моєму серці,
викликати усмішку на моєму обличчі.
 Дитина, навевно, найчистіша душа, яка може оцінити життя таким, яке воно є насправді.
 Різдво...уже все готово : накритий стіл,закінчилася метушня,
яка наповнювала дім напередодні свята.
...але чогось не вистачало...
Якесь дивне відчуття переповнює дитяче сердечко.
23:57
Тиша...І лише одне запитання пролунало з уст дитини :
 - Мамо, а коли приїде татко? Адже він приїде? Правда?
 - Звичайно, доню.Потрібно лише трішки почекати.
23:58
Дитина підійшла до вікна. У цю ніч, не світив жоден ліхтар,
 який міг би провести татка до наших дверей.
Лише запорошені снігом вулиці, що тремтіли під зоряним небом.
23:59
На її обличчі не було жодної емоції, яка змогда б передати тривогу.
Дитина підняла голову на синє-синє небо,
на якому світило безліч зірок, та лише одна світила найяскравіше.
 Дитинство - найдивніша пора, коли, здається, всі мрії здійснюються.
А особливо та завітна мрія, на здійснення якої ти так очікуєш.
00:00
Дзвінок у двері...
21.04.2013


Рецензии