БОДЯ I БОЗЯ
Етап життєвий подолала -
Богдана братика знайшла
І старшою сестрою стала.
Він ще малий, а уже Бозя,
Мов, Бог дитячий, Богуслав,
Її ласкаво кличуть – Бодя,
Рід так, люблячи, прозвав.
Опікай меншого брата,
Прийде і його ще час,
Збере сім’ю у своїй хаті
І радість буде серед вас.
Дружбою хай рід зростає
І місця всім завжди хватає!
19.06. 2013р., Київ
Свидетельство о публикации №113062305855