Не для нас...
не для нас знов сонечко сміється.
Не знайти нам стежку-щастя в спориші,
не для нас пташина в небі в`ється.
Милий мій, коханий,
сталось щось із нами.
Відлетіла вдалечінь любов.
Милий мій, жаданий,
не ідем стежками.
Тільки я шепчу тобі ізнов.
Приспів: Не для нас співають в лузі солов`ї,
не для нас знов сонечко сміється.
Не знайти нам стежку-щастя в спориші,
не для нас пташина в небі в`ється.
Що сьогодні з нами,
тільки біль, печалі.
Почуття розвіялись ураз.
Не дзвенять піснями,
ми їх не зв`язали.
І кричу тобі я без прикрас.
Приспів: Не для нас співають в лузі солов`ї,
не для нас знов сонечко сміється.
Не знайти нам стежку-щастя в спориші,
не для нас пташина в небі в`ється.
Свидетельство о публикации №113062208528