ночной блюз укр

Нічний блюз для тих, хто розуміє,
Хто знає ніч таку самотню та легку,
Луна тобою світлом володіє,
Своїм промінням дарить теплоту.

Люблю стояти, довго споглядати,
Як небо змінює в мені усе,
Тобі багато може небо дати,
Воно і змінює також тебе.


Проблеми в небі мабуть зайві,
Тому мій погляд тягнеться у даль ,
Стою і споглядаю за зірками,
Кудись пропав мій смуток та печаль.


Рецензии