Все життя

Це розриває мені серце
Це розриває мою душу
Мені так прикро, що без тебе
Я тепер просто бути мушу.

Сама обрала шлях для себе
Сама мовчала я про почуття
Сама я зруйнувала світ для того
Кого кохатиму я все своє життя.


Рецензии