ГУР ЧИ ГРР

 (Пісенька  цуценяти)
Цуценя  двором  біжить
Й  зупинилося  на  мить,
Бо  індик,  як  м’яч  надувся,
Гребе  землю  і  галдить.

Що  робити  цуценяті:
Чи   вернутися  до  хати
Й  там  спокійно  почекати,
А  чи  зуби  показати?

«Не  на  того  ти  напав!»-
Цуцик  раптом  загарчав:
«Грр!» -весь  двір    струснуло
Й  індика  як  вітром  здуло.

«Гур-гур» -  можна  співати
Й  малих  діток  забавляти,
«Грр»  - треба  гарчати,
Де  потрібно  захищатись.
   14.06. Лозовий  Яр


Рецензии