Ксюша

        (Правнучці)
Ось  присіла  чарівниця
Зразу  видно – баловниця:
Носик,  губки  і  язик -
До  уваги  кожний  звик.

Ще  недавно  дід  носив,
На  прогулянках  пестив,
В  церкву  з  рідними  ходив,
Свою  правнучку  хрестив.

На  гітарі  дружно  граєм,
Удвох  пісеньки  співаєм,
З  балалайкою  танцюєм,
Вірші  вправно  декламуєм.

Встає  Ксюша  зараз  вранці,
Спішить  з  мамою  на  танці
Всяких  студій  і  гуртків,
Щоб  знання  набратись  й  сил.

Вдень  давно  уже  не  спить,
За  комп’ютером  сидить,
Сама  мультики  «качає»
Й  жваво  їх  розповідає.

Усі  рідні  Ксеню  люблять,
Бавлять,  пестують,  голублять,
Вона  ж  тим  відповідає -
Як  сонечко  до  них  сяє.

Так,  тепер  усе  не  просто:
Стала  Ксюшенька  «доросла»,
Вже  із  садіка  пішла
І  до  школи  доросла.

Ксюша  радує  всіх  нас,
Бо  іде  у  перший  клас,
Вже  багато  чого  знає
Пише  гарно  і  читає

В  школу  будеш  ти  ходить
Хай  в  житті  тобі  щастить
Учись,  трудись,  люби,  зростай
Прославляй  свій  любий  край!
 15.06. 2013р., Лозовй  Яр

 


Рецензии