МУР - МУР

 (Пісенька  кошеняти)
Кошеня  співа:  «Мур- мур
Ось  як  вилізу  на  мур,
Стану  більше  й  далі  бачить,
Обгоню  весь  рід  кошачий».

Мама  Киця  каже  сину:
«Поспівай,  а  я  спочину,
Скоро  станеш  ти  котом
Та  не  будеш  хвастуном.

Наша  справа  любить  тишу
Лиш  тоді  піймаєш  мишу,
Їжу  добру  будеш  мати,
Поспівав  і  ну-мо  спати!»
   13.06. 2013р, Лозовий  Яр


Рецензии