Колискова

Кошеня  сказало: «Няв!»,
Цуценятко  йому: «Гав!»,
Як  зійшлися,  обнялися
Й  кожний  пісню  заспівав.

«Мур, мур,  мур» -  від  кошеняти,
«Гур,  гур,  гур» -  від  цуценяти,
Звучить  пісня  для  діток
У  мереживі  з  казок.

Спи,  мій  любий  малючок,
Скоро  зробиш  перший  крок,
Ще  прийде  жадана  мить,
Довго  в  світі  будеш  жить.

В  щасті  будеш  ти  зростати,
Добрих  тата  й  маму  мати,
Дідусів  й  бабусь  стареньких
Й  Україну,  рідну  неньку.

Хай  ця  пісня  завжди  лине,
З  нею  тихо  спить  дитина
Ліпше  навіть,  як  в  раю,
Баю,  батюшки,  баю!
   12.06. 2013р., Лозовй  Яр


Рецензии