Пошук вимог

Протягом всього життя, жодна людина не досягне того рівня свідомості і можливостей на які вона поставила позначку.Досягнувши одного, ми вже розуміємо, що цього занадто мало і починаємо пошук  того, що задовольнить наші вимоги і потреби до самого себе.


Рецензии