Хвилi моря нас тривожать, або Син море, Бiле Небо
Здійма вітер горизонт.
Щось красиве нас Побожить,
Не красу складем у зонт.
Сине море, біле небо,
Зверху дощик накрапа.
Боже, хочемо до тебе,-
«Коли Долі нам нема».
Хвилі моря нас тривожать,
Коли сине море є.
Біле Небо любим гоже,
Бога Любиш, Він тебе.
Кольоровий блиск у моря,
Гарно хвилі розвива.
Просимо лихої долі,-
«Коли Доброї нема.»
Свидетельство о публикации №113062203638
Творческих успехов.С теплом.Маргарита.
Маргарита Володина 2 28.07.2013 13:12 Заявить о нарушении