Людина з Лiтери найбiльшоi в Життi!

Сергій Васильович Ківалов,
Академію в Одесі заснував.
І не секрет, усі дізнались,
Що одеситів вік, законами загартував.

Сергій Васильович -  Людина,-
З Літери найбільшої в Житті!
І є у одеситів та година,-
Коли співають пісню Піснярі!

Допомагає людям ся Людина,
Велика в Україні по Життю?
І щаслива в одеситів днина,
Що даровано писати Віршарю.

Сергій Васильович,-" Хто вчить нас жити",
І будувати плани на життя.
Шануватись, вчитись, й не ганьбитись,
Щоб раділи, і не йшли у забуття!

Сергій Васильович – Людина,
Великої Сили і Душі.
Наступає для українців та година,
Коли співають пісню Піснярі.

Люди, є щасливі дні в Державі,
Віршар складає ті думки,
Коли крокуємо з Ківаловим ми Браво,
Бо саме ВІН, складає Право у рядки.


Рецензии
Сергій Васильович Ківалов,
Академію в Одесі заснував.І не тільки!...

Леся Танюк   25.08.2013 16:07     Заявить о нарушении