ВИК

ВИК

Родината е моя Райски кът.
Градините усмивка са на Бога,
а домът е жива, жива плът
с уроците ми първи - Знам и Мога.

Но днес е слаба, с пресушена гръд.
Вируси с лице на властитутка,
поделят я,
изсмукват я,
дерат,
не я оставят даже за минутка.

Къде сте вие дръзнали деца?
Сберете се от тук и от чужбина,
с настръхнали за истина сърца,
лекарство сте за болната Родина.
                23.06.2013г.


Рецензии