Амплуа

Хтось любив у ній її худорлявість...
Хтось простоту, й зрозумілість...
Хтось розпущену кокетку...
А були й лиш за спілкування можливість...

Звивистість мислення та за кмітливість...
Вишукану, примхливу, екстра естетку...
Шкіру звабливу й пахучу, волосся м'яке...
Чорняву, стильну, жагучу брюнетку...

Загадкове амплуа - безлике, бридке, відьмацьке...
Модерністку чи постмодерністку...
За вміння застати приємно й зненацька...

Класичну театром окуту субретку*...
Таку шоколадну, розталу цукерку...


Рецензии