Хочеш - iз серця твого пiду...

Хочеш  -  із  серця  твого  піду,
хочеш  -  з  душі  полину?
От  тільки  росяний  шлях  знайду...
I  помовчу  хвилину.
Я  ж  не  вернуся  більше  назад.
Можна,  ще  мить  постою?..
Так  залишає  іволга  сад 
сонячною  весною. 
В  спогад  вернуся  через  літа,
та  щастя  уже  відпалало.
...Папороть  раз  у  житті  розквіта -
в  ніч  на  Івана  Купала.


Рецензии