Нащо ты, дид лядащый, да к янам прымчаф!

Бань мыець с раньня жь

Ой, хочыця спаты!
Да грих ны пускае.
Ибо ш я сь зялюпасьтый, ек Кажэ мий Бацьк.
Да. В дида нет працы.
Но оно шоб поспаты ш.
Да матры грымак щэ
Даты за тэ,

Що а ны пускае
А ны посцираты фш.
Ны й чай щоб вав чащы ш а ны ву пасть.
Бо ш трэ ей сфарганыць
Фсим квашылный смачных!
А потым щэ й шкапчык с повсцю на выровк.

И дэ ты, куда ж ты повись хоть що з латкый.
Вець в горадзь Иванаф
Нехдзе зь ий сцийРАтць!

А но у тэй хатцы,
Що Эдзик жэ стафВиль.
Так що дайтэ, ну, дайтэ влад кавбафсофнь.
О, тада я умром.

Бо ж нащо ты, Вася, дамов прыязньДжайВайш.
В нас так во прыкракСна ш
Ф снаха Алёшк.

Чыстата и ш парадак.
Нават зразу ж з дзьвяра каль
А ни на гавнячках з веку Хрущов.

Ну, прам как в Ларысак
А во в розах, виш но ш.
На-на, Васька, врижСя-к. Раз ты сякайл. Чысьциш дыхальнь.
Гэта ж працивна! Ву! Гад!

И так ужэ завЖды.
Жды но ф Коз ласкый.
И ты будыш падлом щ, ек как на квак
Да с тыждынь ждаш кап хоть що да с сибя б рвануць да ву-х таз.

Да й в дижи й скупайСИК.
Дэ ж баня у й Янав.
Вона два часа но
Шпарыть газ.

О так гарада в нас пры влады Сашк.
ЗдоровЕ Ж ны варт
Ны турк збырыгать.

И хоть бы хто ночвы
Да в лавку уфДжохХаф. Не! Ждзёма джыхадКав. Турцыя каб.
Ий я ж не дзикТахтаР.
И не тарзан щ.

Тахта палаМата фш?
Так дэрва ж ныма ж нову забацаць да не с клеЯхв.
ПросценьКУ Б да дзешовшу як
Ля аднаго  Дзяк.

Хэ! Милионы клепайм изь трэсак таннаж.


Рецензии