Пелена окутала голову

Зеркала, криві та поломані,
Розкалені пекучою сілью.
Розїдають безсонними  ночами
Помаранчеве тіло.
Захмарені сизими хмарами,
Безкінечні сірі будні,
Пеленою окутують голову
Думки безпутні.
Калюжі зеленими каплями ,
Падали важко на землю
Хотілось тікати і плакати
Від вашого племя.
 


Рецензии