Золотий трюк Кобзов
Повні дихання вітру.
Росквітають справжні таланти,
Тут зібрались самі діаманти.
Гутаперчіві, єквілибрісти
Хула-Хупів яскрве намисто
Тут гімнасти мов птахи злетять до небес
Починается час чудес.
пр:
Свято сили та краси,
Фееричне шоу
Знов зберае коло друзів
Золотій трюк Кобзова.
2.На арені комедіанти
Самих щірих посмішок варті
Залишаєтся тільки крок
Щоб відкрити нових зірок.
пр: той самий
Свидетельство о публикации №113062106320