Батьки i дiти
На врожай чекає,
Закололосилося воно,
Зерно нове збирає.
Перед тим було стебло,
Листя, гарні квіти
Де поділося воно:
У зернятках – дітях!
Батько висіяв насіння
У мамине лоно,
Зросло дитя із начинням
Згідно з цим законом.
Як проти закону стати,
Що маєш робити:
Малі діти не дають спати,
А великі – жити!?
Приречене сьогодення
на зречення
По закону заперечення
заперечення.
11.06. 2013р., Київ
Свидетельство о публикации №113062104689