Перший день народження

(Друзям- співкурсникам)
День  народження  святкують,
В  дитинстві  свята  я  не  мав,
Правила  свої  життя  диктує
І  перший  курс  вже  нагадав.
Шинель  братова  чорніла,
Звик  до  сорочок  і  штанів,
На  лавку  трійкою  присіли,
Кожний  близнюку  зрадів.
Потім  гуртожиток,  гітара,
Пляшка  кагору  на  сімох,
Пустили  пар  і  дали  жару
Байок,  пісень  та  частівок.
Вперше  на  першім святкував
Й  трійнят  уперше  обнімав.
       17.06. 2013р., Київ
               


Рецензии