Лягаю з думкою

Лягаю спати з думкою
Як взавтра сонце зійде,
То сум зітре мов гумкою
І скаже – ну бо, дійте

І підемо згуртовані
За себе воювати,
Нещастями змарновані,
Бо треба ж виживати.

До крові б’ють нас Беркути,
Вбивають у в’язницях,
Потрібно владу гепнути
Під дупу як годиться.

Народ щоб влада слухалась,
А не свої бажання,
Робила, а не чухалась,
Усе для виживання

Людей країни нашої,
Не власної родини,
А то накормим кашею
З олійної рицини.

Та вранці прокидаюся,
Дивлюся, змін немає,
Швиденько одягаюся,
Іду, мо’ гурт чекає.
21.06.13.


Рецензии