Наш фестиваль

Ллється пісня над Лазурним
Колихає в небі зорі,
Десь далеко в синім морі
Загубились кораблі.
Заливаються гітари,
Розганяють в небі хмари
Заспівали у Лазурнім
Всі дорослі і малі.

Наш фестиваль пісенний цвіт
Еднає співом наші душі,
Летять,летять в широкий світ
Його мелодії співучі.

Звук гітари серед ночі,
Від Лазурного до Сочі,
Тут зібралися найкращі,
Ті , що піснею живуть.
Затанцюють в небі зорі,
Заспіва русалка в морі,
-Я прошу тебе ,смуглявко,
Дивний вечір не забудь.

Будем довго пам'ятати
Це на диво гарне свято,
Будем друзів шанувати,
Тих,хто з нами до кінця.
Хай мелодії лунають,
І не раз ще нагадають
Всім Лазурне, синє море
В ваших бардівських піснях.


Рецензии
Пам'ятаємо і тих комарів, що не дали вам пісню гарно заспівати.

Вера Бондаренко-Михайлова   26.08.2017 14:21     Заявить о нарушении