Молодик вусатий

Ходить по бульвару
Молодик вусатий,
Все шукає пару
Хлопець не жонатий.

Дівок оминає,
Молодицю хоче,
Що квартиру має
Й весело регоче.

Признак, що заможна,
Бідності не знає
Й покохатись можна
З нею він вважає.

Місяць вже шукає
Хлопець молодицю,
Та не зустрічає
Свого щастя птицю.

Бо по тім бульварі
Ходять не багаті,
Пиво п’ють, як в барі,
Пияки завзяті.

Не шукай там щастя,
Де його не має,
Тобі це не вдасться,
Це вже кожен знає.
20.06.13.


Рецензии