Дашенька
Від втрати душі тяжко-тяжко.
Назавжди згас погляд зелених очей -
Померла кішечка Дашка.
Покинула світ, відійшла в небуття
Не просто кішка, тварина.
Сьогодні земне обірвалось життя
Повноцінного члена родини.
17.06.2013
Сьогодні третій день спливає
Як з нами Дашеньки немає.
В ці дні і в снах вона не сниться,
Улюблена старенька киця.
Всі вісімнадцять довгих років
Упізнавала наші кроки.
З роботи в дверях зустрічала,
Немов вітаючи, нявчала
І біля самого порога
Ласкаво терлася об ноги
Та муркала так ніжно-радо...
І вірилось - так буде завжди.
Та старість відбирала сили.
І хоч хвороби підкосили
ЇЇ здоров"я, не здавалась,
Уперто за життя чіплялась.
Збираючи останні сили
Пересувалася, ходила...
Полежала на підвіконні,
У ванній,потім на балконі.
Назад вернутись сил не мала,
На лапки зіп"ялась і... впала!
Я занесла її в кімнату,
Благаючи не помирати.
Але даремно.На світанку,
Знесилену, о п"ятій ранку,
Коли ще сонечко не встало,
Безжальна смерть її забрала!
Три дні біль втрати серце крає!
Нам так її не вистачає
Пухнасто-сірої красуні,
Зеленоокої Дашуні!
Червень. Сімнадцяте. Це дата
Непоправимої утрати
І смутку. Гіркоти і болю.
Це - дата смерті... Дата горя!
!9.06.2013( 15.00)
Свидетельство о публикации №113061908656
Кошка ваша не Даша,а Одарка...
А соседка ваша не Маша,а Марiчка.
Забудьте про Анну,теперь только Ганна...
И не вздумайте ошибиться...
Как мне вас жаль,Iрина.
...и кицю вашу теж...
Обидели 25.02.2014 22:11 Заявить о нарушении
Елена Бойко 2 25.02.2014 22:28 Заявить о нарушении
Обидели 25.02.2014 22:39 Заявить о нарушении