Ша, чара жен хъуьрез-хъуьрез...

Эвелдилай чаз чидачир,
И савдадиз жедач эхир,
Аян тийин виридаз сир,
Ша,чара жен хъуьрез-хъуьрез.

Амачир чаз йифен ахвар,
(Гьиниз фена а байихар?)
Авадармир гила накъвар,
Ша, чара жен хъуьрез-хъуьрез.

Кумач хьи ви кIвачерик звер,
ИчIи хьанва чи гьуьлуьн кьер…
Деринармир рикIевай хер,
Ша, чара жен хъуьрез-хъуьрез.

Аквазва заз ви къайивал,
Ваъ, за тахсир вегьизвач вал,-
Белки хъсан я хьайивал,
Ша, чара жен хъуьрез-хъуьрез.

Вун галачиз дар яз шегьер,
Уьмуьрдикай жеда зегьер,
КъвезватIани залум къегьер,
Ша, чара жен хъуьрез-хъуьрез…


Рецензии