Мiсту лева..

Може колись.. саме з тобою
Я поділюся своєю любов'ю.
Буде нам Львів пісню співати,
Та на кохання нас надихати.

Місто чарівне, світоч надій,
Здійснення, любий, всіх наших мрій.
Я не забуду тебе, так і знай,
Тільки і ти мене не забувай..


Рецензии
бегу за словариком =)

Рэссика   18.06.2013 23:11     Заявить о нарушении