Призначення

Квітку  запліднює  тичинка,
Пташина  яйця  відкладає,
Бог  Адаму  створив  жінку:
Все  на  продовження  чекає.
Врожаєм  славиться  рослина,
Пташки  нові  пісні  співають,
В  дитині  з  подивом  родини
Себе  і  предків  відкривають.
А  ти  злигався з  жеребцями,
Нетрадиційністю  гендлюєш,
З  такими  ж  як  і  ти  борцями
За  волю  шлюбів  мітингуєш,
Щоб  без  відродження  сконав,
Себе  й  народ  свій  обікрав.
                *
Узаконити неприродне  – депопуляція,
Расова,  сімейна,  національна,
Державна  с а м о л і к в і д а ц і я. 
       9.06. 2013р., Київ


Рецензии