ТИ З НАС ОДИН
Ти з нас один, що випив чашу -
Муштри військової зазнав,
Йшов захищати землю нашу,
А під «дідівщину» попав.
Військомат, сержантська школа,
Підмосковіє, Далекий Схід,
Не так тяжка служба військова,
Як безправність в перший рік.
Здолав садистів знавіснілих,
«Дружбу народів» розпізнав,
Знайшов друзів собі щирих,
Чоловіком справжнім став.
З року в рік на свято чоловіче
Вірність на зустріч друзів кличе.
7.06. 2013р., Київ
Свидетельство о публикации №113061808166