В бiлому

Вийшла вся в білому... красива і чиста.
Одягнула щирості й посмішок намисто.
Найпростіша зачіска й макіяж у мене...
А у тілі кураж... незбагненно...!!!!!!!!!

Червоні акценти розставлені сміливо.
На небі палюче сонце назавтра вже
Змінює злива... А я все ж щаслива.
А в мене все вчасно... і точно пречудово
...чи може прекрасно :)).


Рецензии