***

недосяжно для вітру,
за обрієм прохолоди.
ми відчуємо поклик світу,
ми пізнаємо щось змістовне.

п’янкі ароматі вишні
упереміш із димом зради.
ми зверталися до Всевишнього,
ми питали Його поради.

я уперше надягну сукню,
підведу чимось чорним очі,
і за радістю всього світу
приховаю безсонні ночі.

ці проблеми смішні, буденні.
щось про килим, а може праску.
Затягнуло вуаллю небо,
ми в розлуці.
ми поміж часом.


Рецензии