Перебудова

Надійшла перебудова,
Соціальне диво.
В демократіі обнова,
Гласність найбурхлива.

До трибуни кожен схочий.
Виступає,пнецця.
А до праці не охочий,
На роботі - мнецця.

Бо робота-це не речі,
Що з трибуни ллються.
Та й не пиріжки,що з печі
На стіл подаються.

Кожен речі промовляє,
Навкруги напруга.
А на справі кожен знає,
Сам який хапуга!


Рецензии