Пожежникам Чорнобиля

Страшний  той  день
Для  всього  світу,
Страшенний  вибух  на  зорі,
Чорнобильська  АЕС  горіла,
Четвертий  блок 
Содом  створив.

По  перше  літаки  пісок  зсипали
Пожежу  загасити  в  мить.
Смертельну  дозу  радіації  набрали,
Невидима  пожежа    все  курить.

Часу  не  було  лякатись,
Пілоти  знали  на  що  йшли,
Ніякого  для  себе  шансу,
Щоб  залишитися  в  живих.

Пожежники  на  штурм  летіли,
Машини  з  Києва  прийшли,
Пожежники  з  усій  країни
На  поміч  Україні  йшли.

Йшли  вони  в  смертельну  схватку,
Як  в  бою  лягти  на  дзот!
Саркофагом  накривали,
Рятували  свій  народ.

Пожежникам!
Рятівникам – Героям!
Велика  вдячність!
Слава  вам!
Щастя  вам  у  вашім  домі,
Здоров’я,  успіхів  та  благ!

               ***             Квітень 2007р


Рецензии