Б ль душ
Велике горе України,
О, Боже, милий, поможи!
Молитва ходить по Вкраїні,
Чорнобиль дзвонить у душі.
Тужно зойкне дзвін, смерть ходить,
Косить тихо, люди мруть.
Україна, моя мила,
До тебе думи мої йдуть.
Молю за тебе, моя рідна,
Щоб ти повік була жива,
Квітуща, люба Україна,
Ти не залишишся одна.
Розумні діти України
Тобі загинуть не дадуть,
Знайдуть вони велику силу,
Діброви й ріки оживуть.
Молю, молю тебе, о Боже,
Україні поможи!
Дзвін Чорнобиля все стогне
В кожнім серці біль душі.
*** Квітень 2007р
Свидетельство о публикации №113061608370