Гральнi метаморфози

Позбиралися юрбою,
Хлопці в доміно пограти:
-Геник.Будьмо вдвох з тобою,
Каже Прудников-гуляти.

Жваво до столу посіли.
Кожен камінців набрав.
Ось.Зайшли.Гру запустили.
Голос свій Юрко подав:

-Та чого ти трусиш носом,
Ніби нюхав самограй?
Пику виставив кокосом,
Поміркуй,та добре грай!

Бо мене вже душить злоба,
Лють від сердця до ноги.
Хрясну мабуть тобі в лоба,
За оці всі пироги!

-Що ти там під ніс буркочеш?
Я тобі не ідіот.
Враз з лавчини загуркочеш,
За отой смачний компот!

-Йолопе!Байбак загнидлий!
Що ти ставиш,подивись?
Як мені ти вже набридлий.
На ось,викусь,хоч вдавись!


Рецензии