Щоб на Землi iх памьятали!

Поету-земляку
Савi Божко,що
пiшов до неба...


Крута у Крутоярiвцi
земля,
I люди,i яри,i всi
дороги!
Жовтiють,наче
золото,поля,
Де жив Божко,тепер
вiн бiля Бога!

Вночi для нас
спалахують зiрки,
Яскравiше рубiнiв,
та опалiв!
Можливо,то нам
свiтять земляки:
Щоб на Землi завжди
iх памьятали!


Рецензии