Don t start не начинай
Despite it is for me.
I am not writting my new page,
Upon a disagree.
And this completed disagree
Is inside me as train.
So,please, don't start believing me,
Despite I have a pain.
However, this world cannot change himself,
And you don't want to get there any help.
My mind is opposite to your opinion face.
And so, please, don't start creating space.
Свидетельство о публикации №113061601216
С уважением.
Владислав Истомин 89 16.06.2013 09:26 Заявить о нарушении