Сни

Уперше,немовби востаннє
Моя долоня в твоїй.
Заплуталися сподівання
В обіймах закоханих мрій.
В очах променистих і синіх
Знайома до болю краса.
Я дякую кожній хвилині,
То справжні були чудеса!
І танули дотики ніжні
У полум»ї твого тепла.
Слова неймовірно-розкішні
У ньому горіли до тла.
Душа на невидимих крилах
Здіймалася у височінь.
Щасливо-замріяно=мила –
Найкраще с Господніх творінь!
У кожному подиху чути
Тремтіння живої струни.
І їх неможливо забути –
ті звуки приходять у сни…


Рецензии