усе

Усе,що навколо є
Непотрібно мені…
Доки я буду жити
Я намагатимусь
Відчувати тебе;

І не хай буває тяжко
Тобі/мені
Я віддам усе у світі
Аби побачити очі твої.
На світанку.
Та о шостій ранку
Купувати/рвати квіти
Щоб побачити
Та щоб зігріти
Руки твої.


Рецензии