***
неземна твоя краса.
Каплі начебто прозорі,
на траві лежить роса.
Пух летить куди не знає?
І співає соловей.
Перешкоди хтось минає,
він складає вже хорей.
Пісня тиха про кохання.
Мрії відійшли туди…
І немає вже бажання,
і жорстокої біди.
Запах квітів ти вдихаєш,
цей прекрасний аромат,
ти у себе поглинаєш,
хочеш кращий результат.
Навіть я тебе не знаю,
не вдихав твій аромат.
І можливо не впізнаю,
музику його сонат.
Хочу міцно обійняти.
Не боюся полум’я,
руку твою ніжно взяти.
І промовити ім’я.
Зачароване кохання,
називають гарно, так?
Я закрию на прощання,
очі і забуду смак.
Свидетельство о публикации №113061503468