Бiль втрати

І знову,
Я тебе втрачаю,
Душу мою на шматки
Розриває.
Біль,
Жахливий.
Так важко,
Ледве на ногах триматись.
Тебе не відпускати,
Боюсь не зможу,
Та й не виходить,
Серце моє
Не може відпустити.
Душа рветься на зовні,
В небо.
Втікти від тебе б,
Біль і не вертатись.
Сховатись і мовчати,
Навіть не визирати.
Але не в силах я,
В мене їх вже нема. 
Ти відібрав,
Всі ті чудові моменти з тобою,
Їх і так,
Так мало
Їх і не має, їх і не було,
Можливо вже і не буде.
Але вірити в це не можу,
Це так банально вірити,
В те чого немає,
Небуло не буде.
Так нікчемно, надіятись на щось.
Так сумно,
Не змогла тебе втримати,
Так важко надію мати,
Вона розриває все всередені,
Ламає.
Так хотіла тебе в себе зберегти,
Я така слабка,
Адже не розумію,
Тебе не було в мене.

06.06.13


Рецензии