Чим м ряю

Окрилених думок
Розмай
Збирається докупи
У серці
У звитяжному
Господь благословить
І солодко
Стає мені
Прозоро
 і так любо
грайливими дзвіночками
моя душа
бринить

замріяно
закохано
палає світле небо
сріблястими доріжками
сполохана блакить
чим міряю
чи вірю я
що я кохаю тебе
та непізнана
істина
та невловима
мить


Рецензии