А я хочу бути разом. Переспiв Наутiлус Помпiлiус

Від любові своєї тікав,
Навіть лезо гострив до беззахисних рук,
І сховавшись в підвалі я тихо конав,
Різав все на собі, мене плющило з мук.

А я хочу бути разо;м,
Бути ра;зом і тільки з тобою,
Щоб не був це для нас лише сон,
І була ти назавжди зі мною.

Ти змінила ім'я, ти давно вже не та,
Колір синіх очей втратив блиск, посірів.
П'яний лікар казав, — Що тебе вже нема,
І пожежні гасили твій дім, що горів.

А я хочу бути разо;м,
Бути ра;зом і тільки з тобою,
Щоб не був це для нас лише сон,
І була; ти наза;вжди зі мною.

На дрібненькі друзки розбивалися скла,
Обливалися кров'ю порізи долонь,
Я тягнувся до тебе, ти ж тінню була
На ряднині небес, ти була лише сон.

Ці обличчя чужі, не пробачити їм,
І тебе вже нема, розчинилась мов дим.

А я хочу бути разо;м!
Бути ра;зом і тільки з тобою,
Щоб не був це для нас лише сон,
І була; ти наза;вжди зі мною!

Де ми разом у тиші недоспаних мрії,
Де горять ліхтарі і не в'яне любов.
Де ми разом ідемо за обрій надій,
Де горять ліхтарі і не в'яне до тебе любов.


Звукова доріжка
http://salamandra.if.ua/stg1/hochu_buty_razom.mp3

Ігор Стожар


Рецензии