Мы там доБавыВ паРУ Ж забаВый

эМ БэВэ руж в вый ны й дав ш.
Шо ж такэ стало з гэным во Паном...
Да вот!.. Шось так. Голова Ж.

ВзвавЖвав мы довГов.
Щэ й ойСтойРошНо й.
Ек-то бо фтруг да Коза Ж. Жинка Ж от ника Е ШЕ ще й в Бритфы й.
От ф чом мы ны праВВ.

Так шо куда выкынДаць гету во вшыву круВать.
ВатьСон же бугдэ в нюй спам?
Ну, щэ так с зым шикСцикСядзь, х.

Вот так задаЧА!
Взад огляДайСяк.
А то сякНу вж я туфт Васьц!
Иш ты красаВец! В Вец вин мни вдавСИК! А ну, ху, й двай но судак!

Djn vs q otq
Гэ то там щоксь пальцом ф с Рак Ш!

Да, вот, стук-стук науГад -- и вжо п ты й гад.
Вик викуВать над шоп шопк да вытыРати хоть с ног.

Мы жа диаВал з двох Валь Ц.

Ну, шо ж. Хай свецит луна
На безыБразь ВасильКА ЦЬ.

...Но ж сонца ша ш ф аплаКах!
Нукха тахСкайМА Ж трухляльк
Да вон той бабк!
Ци й Яга вж.

Да. ШпиАнаЖ пак за Жабк.
Видый, буськав нет в РыйЛак сь. И улецел здымак вдаль!..


Рецензии