фе рверк

єднання душ –
це наче феєрверк.
що сяйвом збуджує
нічне затишшя.
Ти кажеш що сумуєш,
і я теж…
та чи надовго це?
бо знову поодинці.
бо знову сумно, боляче, кричиш.
бо знову палиш у закриту хвіртку.
єднання душ –
це наче феєрверк.
та після нього,
настигає тиша.


Рецензии