Я прийду до тебе вчора...
в надвечірній позолоті по калюжах і болоті,
запилюженій росі,
і на чорному папері відшукаю світла двері,
засвічу я наші душі
замість зір.
Я прийду до тебе вчора -
заки сонце ще не сіло (бо у присмерку вечірнім
навіть посмішки сумні),
щоб ніхто і не помітив - лиш душа б твоя відчула
і до мене пригорнулась
у півсні...
Я прийду до тебе вчора,
як затихне все довкола, зникне шелест-шепіт вітру,
опаде акацій цвіт,
та поміж нічної тиші передзвін тобі залишу,
і губами доторкнуся
до повік...
Обійму, як ще ніколи
дотепер не обіймала!.. Тільки вчора - дочекайся,
не питай
ти мене ніколи: звідки?.. Я - та зірка, що упала,
та, що скочуючись в прірву,
освітила небокрай.
Я прийду до тебе. Вчора.
Щоб не зрадити ніколи. Щоб від мене засвітився
ясно й ти.
Щоб уже не оминути... Не забути. I - збагнути!
Я прийду, щоб - хоч учора! -
все ж прийти...
Свидетельство о публикации №113061203934
Светлана Сопронюк 03.11.2013 17:20 Заявить о нарушении
Певно, ми з Вами однаково відчуваємо якісь тонкі речі. Я щиро радію цьому.))
Можу назвати ще ім"я - НАТАЛЬЯ СЫТНИК: там така щиросердість у віршах, така відкритість!...
З глибокою приязню і повагою -
Светлана Похилько 03.11.2013 18:36 Заявить о нарушении