Ослеплённые ненавистью

Німі….Глухі… Засліпленні люттю, немов  орда Чингісхана: біжать , топчуть , убивають  без сліз, без жалю.  Їх серця  , як ті бетонні стіни – непробивні . Їх душа  - холодний камінь по якому стікає людська кров. Вогонь  безбожності  просочується в кожну клітинку, убиває все людське. Ті очі  запутані    пеленою  безбожності.  Там віри давно немає, вона стекла ,як  тала вода.
В цій моторошній тиші все кажеться жахом. Сонні люди  в своєму безумстві…..Останні каплі добра розлились над світом і упали  сльозами   на грішну землі .Хто перший, а хто останній? Німа тиша. Акорди   вічного спокою зірвали і викинули в безодню.


Рецензии